Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

За клопотанням прокуратури продовжено тримання під вартою особи, обвинувачуваної у вчиненні фіктивного підприємництва та легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом на суму понад 200 млн. грн.

Працівником відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області спільно з працівниками Генеральної прокуратури України підтримується обвинувачення у розгляді Хортицьким районним судом м. Запоріжжя кримінального провадження за обвинуваченням особи у вчиненні фіктивного підприємництва та легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом на загальну суму понад 200 млн. грн.
Під час судового розгляду за клопотанням прокурорів відносно обвинуваченої колегією судів, якими розглядається провадження, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, термін якого спливав.
Прокурором подано клопотання про продовження дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченої.
За результатами розгляду зазначеного клопотання, сукупності наданих доказів, обґрунтованих ризиків та завдяки принциповій позицій прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області Хортицьким районним судом м. Запоріжжя 21.08.2019 строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченій продовжено на 60 діб.
Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1205