Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Завдяки вжитим місцевої прокуратурою заходам, установлено місцезнаходження підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину

Завдяки належному нагляду Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність, установлено місцезнаходження 18-річного молодика, який у жовтні минулого року вчинив розбійний напад на хлопця.
Відтак, перебуваючи на території Комунарського району Запоріжжя та бажаючи легкої наживи, місцевий мешканець здійснив розбійний напад на хлопця, погрожуючи йому застосуванням заздалегідь заготовленого предмету, схожого на ніж, та заволодів мобільним телефоном потерпілого.
Після повідомлення злочинцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, за який загрожує покарання від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, останній вирішив переховуватись від органу досудового розслідування. У зв’язку з цим, підозрюваного було оголошено в розшук, досудове розслідування зупинено та відносно нього заведено оперативно-розшукову справу.
Завдяки вжитим уповноваженими прокурорами Комунарського відділу місцевої прокуратури заходам в рамках ОРС, місцезнаходження підозрюваного встановлено на території бази відпочинку в смт. Кирилівка Якиміського району області та його доставлено ініціатору розшуку.
Досудове розслідування у кримінальному проваджені відновлено та завершено направленням до суду обвинувального акту.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1385