Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Колишнього начальника управління комунального підприємства м.Запоріжжя визнано винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією

Запорізької місцевої прокуратури №3 забезпечено участь прокурора у розгляді судом у серпні поточного року адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно колишнього начальника управління комунального підприємства м.Запоріжжя.
Встановлено, що вищезазначена особа достовірно знаючи про необхідність подання декларації особи, яка припинила діяльність пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, без поважних причин не подала її у встановлений Законом строк, чим порушила вимог абз. 2 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст. 172-6 КУпАП.
Під час судового розгляду справи суб’єкт адміністративного корупційного правопорушення вину визнав в повному обсязі.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Ленінським районним судом міста Запоріжжя колишнього державного службовця визнано винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1560