Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2019

Під вартою опинився зловмисник, який пограбував чоловіка

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до злочинця, який вчинив грабіж.
Відтак, 47-річний раніше судимий за вчинення злочинів проти власності місцевий мешканець, якого нещодавно засуджено до позбавлення волі з іспитовим строком, на шлях виправлення не став та знову скоїв аналогічний злочин.
Перебуваючи на території Комунарського району Запоріжжя та бажаючи легкої наживи, чоловік запримітив відкриті двері вантажного автомобіля. Реалізуючи свій злочинний умисел, зловмисник проник до кузову вказаного автомобіля, викрав майно та, не реагуючи на вимоги потерпілого та свідків події зупинитись, втік з місця вчинення кримінального правопорушення.
Грабіжника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1413