Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2019

Прокуратура домоглась справедливого покарання за спричинення тяжких тілесних ушкоджень

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 29-річного місцевого мешканця, який спричинив небезпечні для життя тілесні ушкодження батьку своєї колишньої дівчини.
 
Відтак, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник провокував конфлікт з потерпілим та його родиною, та, не побачивши бажану реакцію на свою провокацію, завдав потерпілому вісім ударів металевою заточкою, заподіявши проникаючі поранення, внаслідок яких чоловік втратив селезінку та частину печінки.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
 
Не погодившись з призначеним покаранням, обвинувачений звернувся до апеляційного суду зі скаргою з вимогою скасувати вирок, проте колегія суддів судової палати апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду м. Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1618