Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2019

Затримано зловмисника, який вчинив умисне вбивство неповнолітнього брата

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2, правоохоронцями затримано злочинця, який вчинив умисне вбивство 17-річного брата.
 
Відтак, в одній з квартир на території Комунарського району Запоріжжя у звичайній родині виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, у ході якого 24-річний громадянин схопив кухонний ніж та завдав удар у серце свого неповнолітнього брата. Потерпілого доставлено до обласної лікарні з проникаючим пораненням у вкрай тяжкому стані, де він згодом помер.
 
У порядку ст. 208 КПК України молодика затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне вбивство.
 
Наразі за участю підозрюваного проводяться слідчі дії, призначено ряд судових експертиз та вирішується питання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинення вказаного кримінального правопорушення хлопцю загрожує до 15 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1690