Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Прокуратура на вістрі боротьби з незаконним обігом наркотиків у регіоні (фото)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області з 18 червня дотепер проводиться санкціонований обшук у Мелітопольському районі Запорізької області силами працівників СБУ та Національної поліції у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).        
 
Під час обшуку виявлено 5 теплиць з незаконними посівами конопель, які вирощували з метою подальшого виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу. На даний час встановлено наявність майже 5 тисяч кущів, близько 3 кг переробленої наркотичної сировини, вогнепальна зброя та грошові кошти .
 
На місці виявлено чотирьох чоловіків - громадян України (1950, 1989 та 1990 років народження), троє з яких є мешканцями АР Крим, а один місцевий мешканець корейської національності.
 
До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області 18.06.2019 внесено відомості за ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів або незаконне вирощування конопель, вчинені за попередньою змовою групою осіб з метою збуту, в кількості 500 і більше рослин).                                                             
                                 
За результатами обшуку, першочергових слідчих та процесуальних дій буде вирішено питання щодо затримання причетних до вчинення кримінального правопорушення осіб, кваліфікації їх дій, пред’явлення підозри, обрання запобіжних заходів та накладення арешту на майно.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1557