Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2019

За принципової позиції прокуратури, грабіжника засуджено до 4 років 3 місяців позбавлення волі

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого        37-річного місцевого мешканця, який з метою особистого збагачення пограбував чоловіка із застосуванням насильства. 
 
Відтак, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності зловмисник, на шлях виправлення не став та, перебуваючи на одній з вулиць Комунарського району Запоріжжя, з корисливих мотивів, завдаючи удари по голові потерпілого та поваливши його на землю, заволодів особистим майном останнього.
 
Під час досудового розслідування та судового розгляду обвинувачений, усвідомлюючи невідворотність покарання, свою винуватість у повному обсязі не визнавав, однак, завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції прокуратури, під тиском беззаперечних доказів Комунарcький районний суд м. Запоріжжя відправив злочинця за грати на 4 роки та 3 місяці.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1419