Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2019

Повідомлено про підозру посадовій особі Національного природного парку «Великий Луг», яка незаконно передала суб’єкту господарювання земельні ділянки

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури спільно з Василівським МРВ УСБУ в області та Василівським ВП ГУ НП в області викрито посадову особу Національного природного парку «Великий Луг» у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам та останній повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, щовищевказана посадова особа, будучи службовою особою, зловживаючи службовим становищем,умисно, з метою одержання неправомірної вигоди місцевим підприємцем, використовуючи службове становище, всупереч інтересам служби, незаконно, передала суб’єкту господарювання в користування не за цільовим призначенням земельні ділянки загальною площею 24 га.
 
Внаслідок використання не за цільовим призначенням земельних ділянок загальною площею 24 га, інтересам держави заподіяно майнову шкоду у розмірі майже 325 тис. гривень.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваного запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1822