Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2019

Повідомлено про підозру чотирьом зловмисникам, які вивезли чоловіка до лісосмуги та застосовуючи фізичне насилля вимагали здійснити дії майнового характеру на їх користь

Мелітопольською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 189  КК України відносно групи осіб, які незаконно проникли до житла мешканця Мелітопольського району, де протиправно позбавивши потерпілого волі, вивезли чоловіка до лісосмуги та, застосовуючи фізичне насилля, вимагали здійснення дій майнового характеру на їх користь.
 
За вказаними обставинами чотирьом особам повідомлено про підозру у вчинені ряду кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 189  КК України та на цей час до суду направлено клопотання про застосування запобіжних заходів.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за процесуального керівництва Мелітопольської місцевої прокуратури триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1634