Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Повідомлено про підозру зловмисниці, яка збувала особливо небезпечний наркотичний засіб в Бердянську

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу мешканкою Бердянська.
 
Відтак на днях правоохоронцями проведено в Бердянську санкціонований обшук, в ході якого у жінки виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, які вона діючи з єдиним умислом незаконно зберігала з метою подальшого збуту.
 
Також, органом досудового розслідування зафіксовано епізоди збуту даною зловмисницею особливо наркотичного засобу на території Бердянська.
 
За наслідками проведення комплексу слідчих дій підозрювану затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.
 
Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушниці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1791