Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2019

На лаві підсудних опинилась зловмисниця, яка шляхом шахрайства завдала суб’єктам підприємницької діяльності збитки на суму майже 1,3 млн. грн.

 Запорізькою місцевою прокуратурою №3 на розгляд до Ленінського районного суду Запоріжжя, направлено обвинувальний акт відносно 31-річної уродженки Луганська, обвинуваченої у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, ч.3 ст.190 КК України, котра діючи спільно з невстановленою особою, під видом здійснення законної підприємницької діяльності, діючи від імені директора юридичної особи, предметом діяльності якої є купівля – продаж товарів, зокрема канцелярського та медичного призначення, в період з вересня 2017 року по січень 2018 року з метою заволодіння чужим майном шляхом обману за допомогою електронного листування з суб’єктами підприємницької діяльності уклала вісім договорів купівлі – продажу товару з росочкою платежу на строк від 10 до 21 дня на загальну суму 1 мільйон 271 тис. грн.
 
В подальшому, отримавши майно на складах транспортно – логістичних компаній в місті Запоріжжя, обвинувачена не маючи наміру здійснити розрахунок з потерпілими використала майно останніх у власних цілях, тим самим спричинивши своїми умисними діями потерпілим матеріальні збитки на вказану суму.
 
Згідно санкції ч.3 ст.190 КК України, обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1637