Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2019

Звернення прокурора Запорізької області до громадськості та представників ЗМІ!

Як прокурор Запорізької області я не дозволю зруйнувати довіру до правоохоронних органів тим, хто в пошуках політичних дивідендів націлився на дестабілізацію ситуації в регіоні та тим, хто переслідуючи дрібні політичні цілі, замахнувся на державні інтереси України.
 
Останнім часом в мережі Інтернет все частіше поширюються недостовірні відомості щодо затягування процесуальних дій в окремих кримінальних провадженнях саме з боку працівників прокуратури. При цьому, дана інформація публікується з посиланням на невідомі джерела, що вже ставить під великий сумнів її достовірність.
 
Як регіональний прокурор закликаю утриматись від провокацій та "фейків", покликаних служити на догоду окремим політичним силам в передвиборчий період. Також я не дозволю впливати на принцип незалежності прокурорів в прийнятті процесуальних рішень, а також будь-яким чином політично спекулювати на цьому питанні.
 
Повідомляю, що в рамках проведеної з очільником СБУ в області наради, ми напрацювали детальний план щодо недопущення інформаційних провокацій, тож всі хто в подальшому спокуситься до впливу на хід окремих розслідувань, шляхом сіяння паніки та поширенню брехні в інформаційному просторі, відповідатимуть згідно Закону України.

Автор: Прокурор Запорізької області Валерій Романов
кількість переглядів: 2011