Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2019

Засуджено зловмисника, який вбив колишню дружину

За принципової позиції процесуального прокурора Запорізької місцевої прокуратури №3 засуджено чоловіка, який наніс своїй колишній дружині тяжкі тілесні ушкодження, від яких жінка померла.
 
Досудовим розслідуванням встановлено у липні 2016 року мешканець Хортицького району Запоріжжя, перебуваючи за місцем свого мешкання, під час сварки зі своєю колишньою дружиною, вдарив останню пляшкою по голові. Від удару жінка впала та вдарилась головою об підлогу. Отримана жінкою закрита внутрішньочерепна травма стала причиною її смерті.
 
За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно чоловіка направлено до Хортицького районного суду Запоріжжя.
 
Завдяки забезпеченню якісного підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні, виваженого та професійного підходу до виконання обов’язків з боку публічного обвинувача, попри повне невизнання злочинцем своєї вини у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України, вироком Хортицького районного суду Запоріжжя його визнано винним та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1966