Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Прокуратура в апеляційному порядку відстоює принципову позицію щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному в замаху на умисне вбивство

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство мешканця Запоріжжя, що мало місце у травні 2018 року на території Дніпровського району міста.
 
У ході проведення досудового розслідування встановлено причетність до скоєхння злочину громадянина 1994 року народження.
 
Вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 15, п.п. 5, 12 ч. 2 ст. 115 КК України та затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Слідчий за погодженням з прокуратурою області звернувся до Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Проте 15 лютого слідчим суддею Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя відмовлено в задоволенні клопотання сторони обвинувачення з одночасним обранням запобіжного заходу вигляді поруки одного з народних депутатів України.
 
Сьогодні, 19 лютого, на вказане рішення слідчого судді прокуратурою Запорізької області  подано апеляційну скаргу до Запорізького апеляційного суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2162