Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.02.2019

До 10 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який позбавив життя свого односельця

         За принципової позиції процесуальних прокурорів Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури, засуджено вбивцю, який позбавив життя свого односельця.
 
         Досудовим розслідуванням встановлено, що 27 лютого 2018 року, мешканець села Кінські Роздори Пологівського району області, перебуваючи за місцем свого мешкання під час сумісного розпивання спиртних напоїв, наніс своєму знайомому численні удари руками та ногами по голові, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких чоловік помер на місці.
 
Після цього, з метою приховання вчиненого злочину, зловмисник замотав тіло вбитого в ковдру, зав’язав на ногах мотузку та відтяг тіло в кінець своєї земельної ділянки, де скинув в яму. Наступного дня інший місцевий мешканець виявив тіло загиблого та повідомив про це працівників поліції.
 
По гарячим слідам, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно злочинця було скеровано для розгляду до Куйбишевського районного суду Запорізької області.
 
Завдяки забезпеченню якісного підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні, навіть незважаючи на повне невизнання злочинцем своєї вини, вироком колегії Куйбишевського районного суду області його визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1943