Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2019

За принципової позиції прокуратури, до 5 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дівчинки

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 забезпечено належне підтримання  державного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 55-річного мешканця Запоріжжя, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дівчинки, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження.
 
Відтак, у серпні 2016 року зловмисник за місцем свого мешкання разом зі знайомою та її малолітньою донькою 2011 року народження, в стані алкогольного сп’яніння вирішив задовольнити свою статеву пристрасть шляхом вчинення розпусних дій відносно малолітньої дівчинки.
 
Злочинець, упевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає, скориставшись малолітнім віком та безпорадним станом дівчини, вчинив розпусні дії відносно останньої, яка за своїм малолітнім віком не могла чинити опір, внаслідок чого спричинив їй легкі тілесні ушкодження.    
 
В ході судового розгляду зловмисник повністю не визнавав своєї провини, вказуючи на те, що це лише вигадки  дівчинки.
 
Натомість, завдяки правильно обраній тактиці, стороною державного обвинувачення повністю спростовано версію обвинуваченого та доведено його провину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст.125, ч.2 ст.156 КК України. 
 
Згідно з вироком суду злочинець отримав покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2212