Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

За принципової позиції прокуратури виявлено та припинено діяльність чергових незаконних автогазозаправних пунктів

Прокуратура Запорізької області займає принципову позицію в питанні протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в регіоні.
 
Відтак, у жовтні поточного року під головуванням прокурора області Валерія Романова була проведена міжвідомча нарада, присвячена боротьбі з нелегальними АЗС. У результаті координації зусиль силових структур регіону та контролюючих органів, було організовано проведення термінових заходів з протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області. Також розпочала свою роботу спеціальна «гаряча лінія», на яку громадяни можуть повідомляти інформацію про діяльність даних нелегальних станцій.
 
Як наслідок, за принципової позиції прокурорів Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури виявлено та припинено діяльність двох незаконних мобільних автомобільних газових станцій, які у порушення законодавства України здійснювали реалізацію газу у місті Приморськ та Приморському районі вздовж автомобільних доріг.
 
За вказаним фактом слідчим відділенням Приморського ВП Бердянського ВП ГУНП в області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України.
 
Після проведення першочергових слідчих дій зазначені вище автогазозаправні станції вилучено та у наступному ухвалою суду їх арештовано.
Під час досудового розслідування організовано слідчі дії направлені на встановлення осіб, які організували розміщення мобільних автомобільних газових станцій у Приморську та Приморському районі.
 
Робота на вказаному напрямку в області триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2060