Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Засуджено чоловіка, який вчинив ДТП з постраждалими

За результатами співпраці Запорізької місцевої прокуратури № 3 та Дніпровського ВП ГУНП в області, наприкінці серпня 2018 року, до Комунарського районного суду Запоріжжя скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який керуючи транспортним засобом порушив правила безпеки дорожнього руху, в наслідок чого, здійснив наїзд на двох пішоходів, спричинивши останнім  тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, тобто вчинивши кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст. 286 КК України.
 
Комунарський районним судом Запоріжжя визнано доведеними обвинувачення та постановлено обвинувальний вирок, яким чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортом з випробувальним терміном 1 рік.
 
Судом при винесені судового рішення взято до уваги, що чоловік раніше не судимий, вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся, шкоду заподіяну злочином відшкодував повністю, а потерпілі просили обвинуваченого суворо не карати та призначити покарання не пов'язане  з позбавленням волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1840