Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

Прокурор Запорізької області представив нового керівника Токмацької місцевої прокуратури (фото)

Сьогодні, 14 листопада, у Вільнянську прокурор Запорізької області Валерій Романов представив співробітникам прокуратури нового керівника Токмацької місцевої прокуратури – віднині цю посаду займає Бондаренко Наталія Миколаївна.
 
У заході взяв участь голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, керівник Вільнянської райдержадміністрації, а також представники правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування.
 
Прокурор Запорізької області підкреслив, що лише результативні та професіональні співробітники прокуратури мають право обіймати керівні посади в органах прокуратури, а зайняття даної посади – це велика відповідальність за законність і порядок в цілому ряді районів області.  
 
Зупинився прокурор області і на нині невтішних показниках у відповідних районах, в порівнянні зі значною позитивною тенденцією по області в цілому.
 
«Поточного року вдалось подолати минулорічні негативні тенденції у динаміці злочинності на території області. За 10 місяців поточного року обліковано  3 277 кримінальних правопорушення, що на 3,8% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Проте темпи зниження рівня злочинності на вказаній території нижчі ніж загалом по області. 
 
Всупереч загальнообласній тенденції до зниження кількості облікованих особливо тяжких злочинів (-11,2%) їх кількість у порівнянні з минулим періодом збільшилась в Пологівському, Оріхівському та Вільнянському районі. 
 
При зниженні в цілому по області кількості вчинених злочинів проти життя та здоров’я особи, їх помітне збільшення відбулося в Пологівському, Токмацькому та Оріхівському районах», - зазначив Валерій Романов.
 
Прокурор області побажав новому керівнику Токмацької місцевої прокуратури якнайшвидшого налагодження конструктивної роботи та зміни негативних тенденцій на досягнення позитивного результату.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3171