Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2018

В прокуратурі області відбувся міжвідомчий семінар на тему проблематики використання можливостей інституту негласних слідчих (розшукових) дій для розкриття кримінальних правопорушень (фото)

2 листопада, в прокуратурі Запорізької області відбувся міжвідомчий навчально-методичний семінар на тему «Проблемні питання використання можливостей інституту негласних слідчих (розшукових) дій для розкриття кримінальних правопорушень».
 
В заході взяли участь перший заступник прокурора Запорізької області – начальник управління Василь Карман, старший викладач Інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури України Олексій Геселев, а також співробітники апарату прокуратури області, місцевих прокуратур і органів Нацполіції області.
 
«Метою проведення сьогоднішнього семінарського заняття у міжвідомчому форматі є спільне обговорення проблемних питань, що виникають при ініціюванні проведення негласних слідчих (розшукових) дій, отриманні їх результатів та використання цих даних для доказування у кримінальному провадженні», - зазначив перший заступник прокурора області.
 
Також Василь Карман подякував представнику Національної академії прокуратури за участь у заході та фахову оцінку обговорюваної проблематики.
 
В результаті жвавої дискусії, в рамках семінару були обговорені проблемні питання отримання дозволів на проведення негласних слідчих (розшукових) дій та інші важливі сторони теми заходу.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2220