Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2018

Повідомлено про підозру жінці, яка зарізала мешканця Хортицького району

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 1 ст. 115 КК України, а саме за фактом вбивства 40-річною жінкою мешканця Хортицького району Запоріжжя.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 30 жовтня, вищезгадана жінка, знаходячись у квартирі свого 65-річного знайомого та перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нанесла йому чисельні удари ножем, від яких чоловік помер на місці. Після цього, зловмисниця втекла з місця вчинення злочину, але того ж дня її було затримано правоохоронцями.
 
31 жовтня процесуальним керівником - прокурором Запорізької місцевої прокуратури № 3, затриманій повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.
 
Крім того, за клопотанням прокурора слідчим суддею Хортицького районного суду Запоріжжя, підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  
 
 
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2045