Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2018

В прокуратурі Запорізької області відбулись наради щодо пріоритетних напрямків роботи правоохоронних органів регіону (фото)

Сьогодні, 12 жовтня, в прокуратурі Запорізької області відбулись одразу дві важливі наради за участі керівництва та представників правоохоронних відомств регіону.
 
На одній нараді було обговорено стан виконання органами правопорядку області вимог законодавства щодо виявлення, розкриття та розслідування злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми. Другий спільний захід правоохоронців стосувався обговорення стану виконання правоохоронними органами та іншими суб’єктами протидії злочинності регіону вимог законодавства, спрямованого на профілактику, розкриття та розслідування злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, прокурорського нагляду з цих питань.
 
В нарадах окрім керівництва прокуратури області взяли участь представники очільників Нацполіції та СБУ в області.
 
Співробітники правоохоронних відомств виступили з інформаціями, звітами та поясненнями, окресливши обсяг вже проробленої роботи та визначивши проблемні питання в даних напрямках діяльності.
 
В результаті жвавого обговорення були напрацьовані подальші плани, які спиратимуться на досвід вже досягнутих результатів та враховуватиме фахові зауваження.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2346