Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

Увага, прокуратурою області розшукується колишній перший заступник начальника ГУ МВС України в Запорізькій області

Прокуратурою Запорізької області розслідується кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 КК України за заявою відомого запорізького колекціонера Запоріжжя Петрашина Л.Г. щодо заволодіння працівниками правоохоронних органів раритетною зброєю заявника на загальну суму понад 30 млн. грн.
 
Нагадаємо, що вказане кримінальне провадження розпочато за заявою потерпілого після висвітлення в ефірі одного з телеканалів способу життя та статків колишнього Генерального прокурора України Пшонки В.П.
 
На даний час прокуратурою області розшукується громадянин України уродженець села Половинне Красноозерського району Новосибірської області Російської Федерації, колишній перший заступник начальника ГУ МВС України в Запорізькій області Козицький Віктор Іванович, 30.07.1963 року народження, для проведення слідчих та процесуальних дій як підозрюваного у даному кримінальному провадженні.
 
У разі наявної інформації щодо місця перебування вказаної особи необхідно терміново повідомити слідчий відділ прокуратури Запорізької області за телефонами: (061) 764-17-31, (061) 764-19-48.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2491