Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

В прокуратурі області відбувся круглий стіл на тему «Участь Ради прокурорів України в організаційному забезпеченні діяльності прокуратури та виконанні завдань прокурорського самоврядування» (фото)

Сьогодні, 11 жовтня, в прокуратурі Запорізької області відбувся круглий стіл на тему «Участь Ради прокурорів України в організаційному забезпеченні діяльності прокуратури та виконанні завдань прокурорського самоврядування».
 
В заході взяли участь прокурор Запорізької області Валерій Романов, голова Ради прокурорів України Михайло Місюра, представники Ради Олена Нестерова, Іван Гойденко та Андрій Сосонський, а також керівництво і співробітники апарату прокуратури області і місцевих прокуратур регіону.
 
Під час круглого столу відбулось жваве обговорення актуальної проблематики, пов’язаної з роботою працівників органів прокуратури. Зокрема були визначені проблеми в напрямку кадрових питань та питань матеріально-технічного забезпечення. Були підняті конкретні проблемі питання, притаманні саме регіональній прокуратурі та обговорені пропозиції по їх врегулюванню.
 
Підсумовуючи захід, присутніми було домовлено про подальшу тісну співпрацю прокуратури області та Ради прокурорів України задля вирішення окреслених в результаті круглого столу проблемних питань.
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2794