Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2018

Засуджено зловмисника, який ножицями наніс тяжкі тілесні ушкодження мешканці Хортицького району Запоріжжя

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 1 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.
 
Як повідомлялось раніше, в ході досудового розслідування було встановлено, що 7 липня у приміщенні кафе в Хортицькому районі Запоріжжя, під час вживання алкогольних напоїв, між раніше судимим чоловіком та місцевою мешканкою, виник конфлікт, в ході якого злочинець наніс потерпілій удар ножицями в область підребер’я, спричинивши тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Проте потерпілій вчасно було надано медичну допомогу і вона вижила.   
 
Під час судового розгляду обвинувачений, під вагою зібраних доказів, визнав свою вину у вчиненні вказаного злочину у повному обсязі. Суд погодився з позицією прокурора щодо доведеності вини обвинуваченого, можливості виправлення і перевиховання тільки в умовах ізоляції від  суспільства та виніс вирок, яким засудив зловмисника до 5 років і 3 місяців позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2200