Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

Під вартою опинився зловмисник, який на грунті ревнощів вбив чоловіка кухонним ножем

26 вересня в одному з будинків по вулиці Українська в смт. Чернігівка в області було виявлено труп раніше судимого місцевого мешканця 1983 року народження.
 
В ході огляду місця події на трупі видимих тілесних ушкоджень та інших слідів злочину встановлено не було. За життя потерпілий зловживав спиртними напоями, у зв’язку з чим його смерть попередньо пов’язували саме із зловживанням алкоголем.
 
Проте в результаті проведення розтину встановлено, що смерть чоловіка настала через масивну внутрішню крововтрату, спричинену ножовим пораненням.
 
Проведеними слідчо-оперативними заходами було встановлено особу зловмисника, яким виявився місцевий мешканець - 1980 року народження.
 
В подальшому також було встановлено, що вбивця наніс своїй жертві удар кухонним ножем в ході конфлікту на грунті ревнощів.
 
Завдяки злагодженим діям Чернігівського відділу Бердянської місцевої прокуратури та Чернігівського відділення поліції Бердянського ВП ГУНП в області, зловмиснику оперативно повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) та того ж дня ухвалою суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі досудове розслідування триває. Найближчим часом обвинувальний акт буде направлено до суду для розгляду по суті.
За вчинення вказаного злочину зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2440