Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2018

Співробітники прокуратури та поліції викрили черговий незаконний зал гральних автоматів в області

Боротьба із заняттям гральним бізнесом в регіоні є пріоритетним напрямком роботи прокуратури Запорізької області. Стан розслідування у кримінальних провадженнях стосовно даних злочинів, регулярно заслуховується на нарадах та знаходиться на особливому контролі прокурора області, що в свою чергу приносить постійні результат з викриття незаконних гральних закладів.
 
Відтак, співробітниками Михайлівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та Михайлівського ВП Василівського ВП ГУ НП викрито роботу залу гральних автоматів у підвальному приміщенні кафе-бару «Міленіум» в смт. Михайлівка Запорізької області.
 
Під час проведення огляду місця події виявлено та вилучено 6 одиниць гральних автоматів, 6 комп’ютерів, грошові кошти, телевізор, мобільні телефони, банківські картки та інше майно.
 
Слідчим за погодженням з процесуальним прокурором Михайлівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури до Михайлівського районного суду скеровано клопотання про арешт вилученого майна.
 
Досудове розслідування у провадженні триває. На даний час встановлюються особи причетні до організації та функціонування нелегального грального закладу.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2434