Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

В прокуратурі області відбулась спільна нарада з питань додержання конституційних прав громадян в ізоляторах тимчасового тримання області (фото)

Сьогодні, 20 вересня, в прокуратурі Запорізької області відбулась спільна нарада при заступниках прокурора області та керівництві Головного управління Нацполції в області, з порядком денним «Про стан додержання вимог законодавства України та конституційних прав громадян в ізоляторах тимчасового тримання ГУНП в Запорізькій області».
 
До участі в роботі наради прибули представник галузевого управління Генеральної прокуратури України та головний науковий співробітник Науково-дослідного інституту Національної академії прокуратури України.
 
Увага була акцентована на необхідності чіткої координації дій фахових відомств задля своєчасного виявлення та вирішення проблематики, пов’язаної з випадками порушення конституційних прав громадян в ІТТ області.
 
В рамках заходу присутні обговорили зазначену проблематику та окреслили шляхи подолання проблемних питань в даному напрямку.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2585