Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

На лаві підсудних опинився раніше судимий зловмисник, який ножем намагався вбити свою співмешканку та її малолітню дитину

За результатами проведеного досудового розслідування, Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 до Шевченківського районного суду Запоріжжя направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 15 п.п. 1,2,13 ч. 2 ст. 115 КК України, відносно зловмисника, який намагався по звірячому вбити свою співмешканку та її малолітню дитину.
 
Нагадаємо, 28 квітня в одному з будинків на території Шевченківського району Запоріжжя,  раніше засуджений за вбивство зловмисник, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння та маючи умисел на умисне вбивство, наявним у нього ножем завдав чисельні удари в життєво важливі органи своїй співмешканці та її малолітній дитині, після чого втік з місця злочину.
 
В наслідок злагодженої роботи працівників прокуратури та поліції резонансний злочин розкрито «по гарячих слідах».
 
Злочинець був затриманий, йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 п.п. 1,2,13 ч. 2 ст. 115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Тепер зловмисник очікуватиме на вирок суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1963