Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

Повідомлено про підозру екс-голові Вільнянської РДА, його колишньому заступнику та начальнику відділу Держземагенства у Вільнянському районі, які спричинили матеріальну шкоду державі

Вільнянським відділом Токмацької місцевої прокуратури повідомлено про підозру екс-голові Вільнянської районної державної адміністрації та  його колишньому заступнику за ч.2 ст. 27, ч. 2 ст. 364 КК України, а також начальнику Відділу Держземагенства у Вільнянському районі Запорізької області за ч.2 ст. 27, ч. 2 ст. 364 ч. 1 ст. 366 КК України.
 
Під час досудового розслідування встановлено факти видачі  незаконного розпорядження про зміну категорії земель, з метою розпорядження земельними ділянками, на які не розповсюджувались повноваження Вільнянської районної державної адміністрації відповідно до ч. 3 ст. 122 Земельного кодексу України.
 
На підставі вказаного розпорядження з власності держави незаконно вибули земельні ділянки сільськогосподарського призначення, в результаті чого державі в особі Головного управління Держземагентства в області були спричинені тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди на загальну суму більше 527 тисяч гривень.
 
Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2315