Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2018

Зловмисника, який жорстоко вбив свого товариша, засуджено до 12 років позбавлення волі

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 38-річного мешканця Запорізького району області, який вчинив умисне вбивство в Запорізькому районі області.
 
Вищезгаданий зловмисник 18 січня 2017 року за місцем свого мешкання, спільно зі своїм товаришем, здійснював ремонт господарської споруди, де між ними виникла сварка. Під час конфлікту чоловік наніс два удари сокирою в голову своєму товаришу, завдавши йому відкриту черепно-мозкову травму. Потерпілий знепритомнів, впавши на підлогу господарської споруди, а зловмисник пішов займатись повсякденними справами.
 
Згодом нелюд повернувся до непритомного товариша щоб завершити злочин, та задушив його шматком мотузки.
 
Після вбивства чоловік намагався зникнути, однак завдяки оперативності та злагодженій роботі співробітників прокуратури та Запорізького РВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області в порядку ст.208 КПК України дану особу було затримано та в подальшому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Завдяки належній організації процесуального керівництва Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 та якісному і професійному забезпеченню державного обвинувачення в судді, винесено законне, обґрунтоване і вмотивоване судове рішення, яким обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.  
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1976