Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2018

Повідомлено про підозру заступнику голови Приморської міської ради, який надав колегії суддів підроблений документ

Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом використання завідомо підробленого документа.
 
Відтак, заступник голови Приморської міської ради Приморського району Запорізької області підозрюється в тому, що будучи достовірно усвідомленим, що інформація в довідці «Про добровільне об’єднання територіальних громад міста Приморська, Преславської сільської ради та Банівської сільської ради» складена та видана невстановленою досудовим слідством особою від імені в.о. директора ВСП «Ногайський коледж» ТДАТУ – є недостовірною, використав її на судовому засіданні Чернігівського районного суду Запорізької області, надавши її колегії суддів під час слухання адміністративної справи.
 
Нині заступнику міського голови Приморської міської ради за вчинення злочину передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України повідомлено про підозру.
 
Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2116