Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

Прокуратура домоглась справедливого покарання для зловмисника, який викрадав майно з будинків

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 32-річного чоловіка, який здійснив ряд крадіжок, у тому числі у великих розмірах, з приватних будинків на території Комунарського району Запоріжжя.
 
Відтак, раніше неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів місцевий мешканець, упродовж року обирав будинки для вчинення злочинів   та впевнившись у відсутності господарів, шляхом пошкодження вікон, проникав у них та викрадав майно, завдавши потерпілим матеріальних збитків на суму понад 100 тис. грн.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Запорізької місцевої прокуратури № 2, місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді  5 років та 6 місяців позбавлення волі.
 
Не погодившись з мірою покарання, обвинувачений звернувся до апеляційного суду зі скаргою, в якій просив змінити вирок суду та пом’якшити призначене покарання, проте колегія суддів апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду  Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2163