Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2018

В прокуратурі Запорізької області відбулась оперативна нарада «Про підсумки роботи органів прокуратури області у першому півріччі 2018 року, завдання на наступний період в умовах законодавчих змін» (фото)

Сьогодні, 19 липня, відбулась оперативна нарада при прокурорі Запорізької області, на якій було підбито підсумки роботи прокуратури області у першому півріччі 2018 року та окреслено завдання на наступний період в умовах законодавчих змін.
 
Прокурор Запорізької області Валерій Романов розпочав нараду, озвучивши основні досягнення та прорахунки в роботі структури за зазначений період.
 
Основну увагу у своєму виступі очільник прокуратури звернув на недоопрацювання та недоліки в роботі по окремим напрямкам діяльності в місцевих прокуратурах.
 
Після окресленої проблематики зі звітами про виконану роботу виступили керівники місцевих прокуратур Запорізької області. Окремо було звернуто увагу на кожен напрямок діяльності, що потребує додаткової уваги.
 
У підсумку наради керівництво прокуратури разом з керівниками структурних підрозділів апарату прокуратури та очільниками місцевих прокуратур провели жваве обговорення існуючої проблематики, шляхи її подолання, а також визначили пріоритетні завдання на другу половину 2018 року.
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2825