Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

На лаві підсудних опинився черговий зловмисник, який збував наркотичні засоби на території Запоріжжя та області

В ході здійснення процесуального керівництва Запорізькою місцевою прокуратурою №1 співробітниками Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області, в порядку ст. 208 КПК України затримано зловмисника  за фактом  збуту наркотичного засобу метадону.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що останній здійснював збут метадону на території Шевченківського району Запоріжжя та Запорізької області.
 
На теперішній час зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст. 309  ч.2 ст.307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Крім того, необхідно зазначити, що під час санкціонованого обшуку квартири за місцем проживання зловмисника також виявлено метадон та карту розміщення «закладок» вказаних наркотичних засобів, які останній заклав на передодні.
 
В результаті злагодженої роботи органів поліції та прокуратури, за результатами досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні  до суду направлено обвинувальний акт відносно вищевказаного громадянина за ч.2 ст. 309, ч.2 ст.307 КК України. 
 
Санкція за вчинений злочин передбачає кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2085