Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2018

Зловмисник, який зберігав та збував психотропні речовини, а також незаконно зберігав вогнепальну зброю, опинився на лаві підсудних

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.307, ч.2 ст.307, ч.1 ст.263 КК України за фактом зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини, а також за фактом незаконного придбання та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.
 
Як повідомлялось раніше, в ході здійснення процесуального керівництва Запорізькою місцевою прокуратурою №1 співробітниками Олександрівського ВП ДВП ГУНП в області, в порядку ст. 208 КПК України було затримано місцевого мешканця, який зберігав з метою збуту та збував психотропну речовину. Під час досудового розслідування встановлено, що останній здійснював збут «метамфетаміну» на території Олександрівського району Запоріжжя.
 
Крім того, в ході проведення злагодженої роботи процесуальних прокурорів Запорізької місцевої прокуратури №1, слідчих та оперативних співробітників Олександрівського ВП ДВП ГУНП, вищевказаному зловмиснику також повідомлено про підозру за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, адже останній зберігав вогнепальну зброю, а саме пістолет без передбаченого законом дозволу. 
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до Жовтневого районного суду Запоріжжя для розгляду.
Підозрюваному загрожує покарання від 6 до 10 років позбавлення волі. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2019