Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2018

Прокуратура домоглась справедливого покарання зловмиснику, який вчинив розбійний напад у приміщенні аптеки

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 35-річного чоловіка, який у лютому минулого року скоїв розбійний напад на фармацевта.
 
Нагадаємо, місцевий мешканець, бажаючи легкої наживи, зайшов до приміщення аптеки, розташованої у Комунарському районі Запоріжжя, та погрожуючи дівчині-фармацевту викруткою, почав вимагати у неї грошові кошти. У зв’язку з відмовою потерпілої, розбійник штурнув скляний стелаж, незаконно проник до службового приміщення, де заволодів грошима з касового апарату та залишив місце вчинення злочину.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню державного обвинувачення та принциповій позиції Запорізької місцевої прокуратури № 2 місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належному йому майна.
 
За результатами розгляду скарг обвинуваченого та його захисника, які не погодились з мірою покарання, колегія суддів апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду Запоріжжя.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2973