Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

Органи прокуратури області продовжують наступальну боротьбу з обігом наркотичних речовин

За принципової позиції Бердянської місцевої прокуратури, Бердянським міськрайонним судом було  постановлено обвинувальний вирок відносно раніше неодноразово судимого 41-го  річного мешканця  селища Новопетрівка Бердянського району, за  подвійне протиправне  придбання та зберігання наркотичних засобів.
 
Наприкінці листопада 2017 року, на вулиці Першотравневій було виявлено чоловіка в стані наркотично сп’яніння, який при собі зберігав психотропну речовину – метадон.  Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий, за вчинення корисливих злочинів та злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин 41-річний мешканець села Новопетрівка.
 
Вказана особа та члени її родини,  раніше постійно потрапляли у поле зору правоохоронців. 
 
За час судового розгляду вказана особа, відверто ігнорувала чисельні виклики до суду, зневажливо ставлячись до обраного до неї запобіжного заходу  у вигляді особистого забов’язання, знову вчинила злочин пов'язаний із незаконним зберіганням наркотичних речовин. У зв’язку із цим, прокурором за погодженням із судом, міру запобіжного заходу було змінено на тримання під вартою.
 
Судом зловмисника було визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та призначено покарання у вигляді 3 років та 2 місяців позбавлення волі. Набрання вироком законної  сили правопорушник буде дочікуватись під вартою.
 
На додачу до цього, 17.06.2018 його дружину було затримано за підозрою у вчинені злочинів пов’язаних із незаконним збутом наркотичних речовин. Наразі їй також обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Вказаній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
 
У горе-батьків залишилось двоє малолітніх дітей 2008 та 2002 року народження. На даний час  вирішується питання, щодо здійснення опіки за малечою.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2142