Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

Під вартою опинився зловмисник, який збував отримані для лікування таблетки з наркотичною речовиною

Запорізькою місцевою прокуратурою №2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного збуту наркотичних речовин на території Запоріжжя.
 
В ході проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що раніше судимий місцевий мешканець, який знаходився на замісній підтримувальній терапії в КУ «Обласна клінічна наркологічна лікарня» ЗОР, де отримував призначені для лікування таблетки з наркотичної речовиною Метадон, в подальшому збував наркотик з метою наживи.
 
Вказана особа була затримана в порядку ст.208 КПК України. В зловмисника було виявлено та вилучено пластинки з таблетками наркотичної речовини Метадон.
 
Запорізькою місцевою прокуратурою №2 вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
На даний час досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2376