Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2018

Повідомлено про підозру зловмиснику, який намагався пограбувати дівчину, застосувавши насилля

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення майна 23-річної дівчини, поєднаного з насильством.
 
Відтак, 6 червня  2018 року зловмисник - мешканець Запоріжжя, перебуваючи на території Шевченківського району міста, підійшов до вищезгаданої дівчини та закривши їй рот рукою намагався вчинити дії сексуального характеру, тим самим намаючись залякати потерпілу. В подальшому зловмисник спробував відкрито заволодіти  сумкою дівчини, в якій знаходився мобільний телефон, плеєр, а також грошові кошти, але потерпіла чинила опір та почала кричати.
 
Завдяки небайдужості громадян та злагодженій співпраці Запорізької місцевої прокуратури №1 та Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області, зловмисника було затримано.
 
Цього ж дня затриманому грабіжнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 186 КК України.
 
Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2448