Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2018

Співробітники прокуратури області взяли участь в круглому столі на тему «Особливості виконання покарань, альтернативних позбавленню волі у зв’язку з внесенням змін до законодавчих актів України та утворенням філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області» (фото)

12 червня співробітники апарату прокуратури Запорізької області взяли участь у круглому столі на тему «Особливості виконання покарань, альтернативних позбавленню волі у зв’язку з внесенням змін до законодавчих актів України та утворенням філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області».
 
Метою заходу стало визначення значення соціального партнерства у процесі соціально-виховної роботи з особами, засудженими до покарань, які не пов’язані з позбавленням волі та ресоціалізація і адаптація осіб, які звільнені з місць позбавлення волі.
 
Взявши активну участь в обговоренні, співробітники прокуратури Запорізької області запропонували своє бачення налагодження механізму роботи в даному напрямку.
 
В заході також взяли участь представники органів місцевого самоврядування, службові особи ЗОДА, співробітники правоохоронних органів та інші.
 
Результатом активного обговорення фахівців різних установ та організацій, стало налагодження співпраці та напрацювання ідей, які підлягають подальшій реалізації.  
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2143