Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2018

Оголошено про підозру зловмисникам, які здійснювали збут метадону в Шевченківському районі Запоріжжя

В ході здійснення процесуального керівництва Запорізькою місцевою прокуратурою №1, співробітниками Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області в порядку ст. 208 КПК України затримано місцеву мешканку за фактом  збуту наркотичних засобів, обіг яких обмежено, а саме метадону.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що остання здійснювала збут «метадону» на території Шевченківського району Запоріжжя.
 
На теперішній час зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Запорізькою місцевою прокуратурою №1 готується апеляційна скарга на ухвалу суду про відмову в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Крім того, необхідно зазначити, що під час санкціонованого обшуку квартири за місцем проживання особи, яка здійснювала збут наркотичних засобів встановлено рідного брата затриманої,  у якого було виявлено метадон, а також карту розміщення «закладок» вказаних наркотичних засобів, які останній заклав на передодні.
 
На теперішній час зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Запорізькою місцевою прокуратурою №1 також готується апеляційна скарга на ухвалу суду про відмову в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
На теперішній час досудове розслідування вищевказаних кримінальних проваджень триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2399