Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2018

Прокуратура Запорізької області домоглась стягнення до місцевого бюджету майже 20 млн. грн. з одного з найбільших металургійних підприємств регіону

Завдяки принциповій позиції прокуратури Запорізької області з одного із найбільших металургійних підприємств регіону до місцевого бюджету Запоріжжя стягнуто майже 20 млн. грн.
 
Як встановлено, ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат» використовує земельну ділянку територіальної громади Запоріжжя в особі Запорізької міської ради загальною площею майже 50 га, без укладання договору оренди землі, що призводить до неотримання бюджетом міста коштів від сплати орендних платежів.
 
У зв’язку з чим, прокуратура Запорізької області звернулась до суду з позовом в інтересах Запорізької міської ради про стягнення з зазначеного підприємства грошових коштів у розмірі майже 20 млн. грн. Рішенням господарського суду Запорізької області позов задоволено, стягнуто з ПрАт «Запорізький абразивний комбінат» на користь Запорізької міської ради до місцевого бюджету дохід, отриманий від безпідставно набутого майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2199