Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2018

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про підготовку вибуху в ТЦ «Україна» у Запоріжжі

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху в ТЦ «Україна» у Запоріжжі.
 
Завдяки злагодженій співпраці Запорізької місцевої прокуратури №1 та Заводського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області було встановлено особу, яка повідомила черговому відділення поліції щодо можливого замінування торгівельного центру «Україна», розташованого на проспекті Соборному в Запоріжжі.
 
Злодієм виявився раніше судимий 58-річний мешканець міста Запоріжжя, який перебуває на обліку Запорізького психоневрологічного диспансеру та страждає психічним розладом у зв’язку з контузією. Зробив він це для того, щоб працівники поліції, які до нього приїдуть, допомогли викликати швидку допомогу.
 
По прибутті на місце події співробітників поліції було евакуйовано 800 осіб.
 
Процесуальним прокурором Запорізької місцевої прокуратури №1 громадянину Б. складено повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.259 КК України, а саме завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.
 
Санкція за учинений злочин передбачає покарання до 6 років позбавлення волі. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2110