Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2018

В Запоріжжі відбувся груповий етап турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» між збірними прокуратур Запорізької, Харківської, Донецької та Луганської областей (фото)

Сьогодні, 19 травня, в Запоріжжі відбулось справжнє спортивне свято –груповий етап турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України». У поєдинку на запорізькій землі зійшлись збірні команди прокуратури Запорізької, Харківської, Донецької та Луганської областей.
 
Турнір розпочали грою збірних прокуратури Запорізької та Луганської областей. Команди показали справжню запеклу боротьбу та яскраву гру, проте запорізькі прокурори поступились суперникам на останніх хвилинах гри, матч закінчився з рахунком 1:0 на користь гостей.
 
У грі збірної прокуратури Запорізької та Харківської областей, запоріжці відкрили рахунок, забивши  суперникам перший гол, а вже у другому таймі гості відігрались, тож матч закінчився у нічию, з рахунком 1:1. З аналогічним рахунком закінчилась гра між збірною прокуратури Запорізької та Донецької областей.
 
Матч між збірними Харківської та Луганської обласних прокуратур, який завершував етап турніру в Запоріжжі, виявився найзапеклішим - команди закінчили гру з рахунком 3:3.
 
 За результатами всіх шести поєдинків, що тривали більше чотирьох годин, перемогу одержала збірна прокуратури Донецької області.
 
Наприкінці турніру прокурор Запорізької області Валерій Романов звернувся до гравців всіх команд-учасників турніру зі словами привітання та подяки за спортивне свято.
 
«Даний турнір з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» це не лише спортивне змагання між нашими збірними, це важлива складова зміцнення командного духу в органах прокуратури України! Також це привід пам’ятати, що життя складається не лише з суворих робочих буднів, а й з ось таких спортивних вихідних, де всі ми можемо провести час з користю та задоволенням», - зазначив Валерій Романов.
 
Також учасників турніру привітали прокурор Харківської області Юрій Данильченко, перший заступник прокурора Луганської області Віталій Мичка та заступник прокурора Донецької області Віталій Ромасько, які прибули на свято разом зі своїми збірними та іншими вболівальниками.
 
Захід пройшов в теплій та дружній атмосфері, десятки вболівальників, в тому числі і гостей з інших областей, отримали справжнє задоволення від заходу, а гравці наприкінці обмінялись пам’ятними подарунками та сувенірами між командами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2817