Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2018

Прокуратура оперативно реагує на повідомлення щодо незаконної діяльності у сфері грального бізнесу

На днях на адресу Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури надійшло повідомлення про те, що в місті Пологи по вулиці Єдності, 33 здійснюється незаконна діяльність у сфері грального бізнесу.
 
За вказаним фактом Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву та злагодженій роботі Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури та Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, у слідчого судді Пологівського районного суду Запорізької області отримано дозвіл на проведення обшуку нежитлового приміщення за вищевказаною адресою.
 
Вчора, 9 травня, в ході обшуку було виявлено 15 гральних автоматів, які вилучено до Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, вирішується питання про накладення арешту на вказане майно.
 
На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення особи, причетну до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2275