Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2018

В прокуратурі Запорізької області відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (фото)

Сьогодні, 8 травня, в прокуратурі Запорізької області відбулась урочиста нарада з нагоди Дня пам’яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю керівництва прокуратури області, керівників місцевих прокуратур та співробітників органів прокуратури.
 
Перший заступник прокурора області Василь Карман у своєму виступі наголосив на величезному вкладі українського народу в закінчення Другої світової війни.  
 
«Сьогодні, ми згадуємо захисників нашої землі, що загинули за нашу з вами свободу і майбутнє. Саме сьогодні в Європі було припинено бойові дії та настав такий омріяний мир. І величезний жертовний вклад українського народу в настання цього миру важко переоцінити.
 
Тож нині я бажаю всім Вам мирного неба над головою! Нехай ті випробування, які випали на долю нашої землі в роки Другої світової війни ніколи більше не повторяться. А ті випробування, які випали на долю України нині – якнайшвидше закінчаться», - зазначив перший заступник прокурора області.
 
Під час заходу, співробітники органів прокуратури, віддали шану загиблим у роки Другої світової війни та вшанували пам’ять жертв війни хвилиною мовчання.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2303