Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2018

Правоохоронці виявили та вилучили незаконно виготовлені, неякісні паливно-мастильні матеріали на суму 5 млн. 265 тис. грн. (фото)

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадження за ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту та збуту підакцизних товарів.
 
В ході досудового розслідування працівниками прокуратури №1 спільно з працівниками слідчого відділу фінансових розслідувань Запорізької ОДПІ та оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області проведено обшуки виробничих, офісних та інших приміщень, які використовуються трьома пов’язаними суб’єктами господарювання.
 
За результатами обшуків встановлено факти незаконного виготовлення паливно-мастильних матеріалів шляхом змішування низькоякісних нафтопродуктів та речовин, які наближають хімічний склад суміші до автомобільних бензинів марки А-92, А-95 та ДТ.  Подальший збут пального, яке не відповідає технічним вимогам ДСТУ відбувався через мережу АЗС підконтрольних суб’єктів господарювання на території м. Запоріжжя та Запорізької області.
 
За результатами обшуків виявлено та вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на суму 5 млн. 265 тис. грн. у кількості 165,5 тис. літрів, а також транспортний засіб для його перевезення.
На теперішній час досудове розслідування триває.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2761