Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

Прокуратура Запорізької області забезпечила повернення державі нерухомості санітарно-курортного призначення площею понад 20 тис. кв. м. (фото)

Органами прокуратури Запорізької області забезпечено виконання судового рішення про повернення державі об’єктів нерухомого майна санітарно-курортного призначення загальною площею понад 20 тис. кв. м.
 
Так, рішенням господарського суду Запорізької області від 08.11.2011, залишеним в силі постановами Донецького апеляційного господарського суду від 15.11.2016 та Вищого господарського суду України від 28.02.2017, задоволено позов прокуратури Запорізької області в інтересах Фонду державного майна України до виконавчого комітету Бердянської міської ради, ПрАТ «Приазовкурорт», визнано право власності держави в особі Фонду державного майна України та витребувано об’єкти нерухомого майна по вулиці Ленській в Запоріжжі.
 
Право власності на спірні об’єкти нерухомості було зареєстровано за державою в особі Фонду державного майна України 31.01.2017.
 
У частині витребування майна судове рішення у примусовому порядку виконувалось Дніпровським ВДВС м. Запоріжжя ГТУЮ у Запорізької області.
 
За активної позиції прокуратури Запорізької області та безпосередньої участі прокурора у проведенні виконавчих дій, забезпечено виконання зазначеного рішення суду.
 
Відтак, на днях, 11.04.2018, об’єкти нерухомого майна санаторно-курортного призначення загальною площею понад 20 тис. кв. м. передано державі.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2289